Business – Fietsen in de Amsterdamse haven

Om niet altijd in een formele sfeer te blijven hangen kiezen veel organisaties voor het organiseren van personeelsuitjes. Denk bijvoorbeeld aan een personeelsuitje in de vorm van een avondje uiteten met het personeel, een dagje op een rondvaartboot in het centrum van een grote stad of een middag karten in de buurt van de organisatie. Ook leuk kan het zijn om tijdens een personeelsuitje te gaan fietsen in de Amsterdamse haven. De Amsterdamse haven heeft voor iedereen wat te bieden!

In totaal lopen er vier verschillende fiets- en wandelroutes door het Amsterdamse havengebied. Deze routes brengen u naar verschillende uitzichtpunten in het havengebied, waar u kunt genieten van flora en fauna, het industriële karakter van de omgeving en de tientallen boten die dagelijks door het Noordzeekanaal varen.

 

Fietsen huren in de Amsterdamse haven

Naast de mogelijkheid om zelf fietsen mee te nemen of een van de routes wandelend af te leggen, kunt u er ook voor kiezen om in het Amsterdamse havengebied zelf fietsen te huren. Het huren van fietsen wordt door verschillende bedrijven aangeboden en is zowel bedoeld voor particulieren, als voor bedrijfsuitjes. Het is verstandig om het gewenste aantal fietsen vooraf te reserveren via internet. Zo voorkomt u dat er geen fietsen meer beschikbaar zijn!

 

Combineer het fietsen met een cruise

Niet alleen is het leuk om te fietsen door het Amsterdamse havengebied, u kunt er ook voor kiezen om de fietstocht te combineren met een leuke cruise of pleziervaart in het gebied. Met een pleziervaart ziet u het Amsterdamse havengebied van een andere kant, wat het des te leuker maakt! Daarbij kunt u tijdens de cruise of pleziervaart met collega’s praten, van een hapje en een drankje genieten, enzovoorts.

Ook bij een bedrijfsuitje op een cruise of pleziervaart is het sterk aan te raden om dit vooraf te reserveren.