Scheepvaart – Neem een cruise of pleziervaart!

Wanneer u een bezoek brengt aan het Amsterdamse havengebied is het niet alleen leuk om het gebied wandelend of op de fiets te leren kennen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een cruise of pleziervaart te organiseren, waarbij u per boot door het Amsterdamse havengebied zal trekken. Vanaf het water heeft u een uniek uitzicht op het havengebied, met het industriële erfgoed en de verschillende boten die ook vandaag de dag nog door het gebied trekken.

 

Een cruise of pleziervaart reserveren

Er zijn verschillende aanbieders van dergelijke cruises of pleziervaarten door het Amsterdamse havengebied. Bij veel van deze bedrijven is het mogelijk om in de haven zelf een ticket te kopen voor een rondvaart. Om er zeker van te zijn dat de cruise of pleziervaart ook daadwerkelijk doorgaat is het raadzaam om vooraf informatie op internet op te zoeken. Dit geldt zeker als u een cruise of pleziervaart voor een grotere groep wilt organiseren. Veel organisaties bieden de mogelijkheid aan om online te reserveren voor een cruise of pleziervaart.

 

Wanneer is een cruise of pleziervaart een leuk idee?

Mocht u een leuk bedrijfsuitje of een unieke manier om uw verjaardag te vieren zoeken, dan biedt een cruise of pleziervaart de ideale oplossing. Met een cruise of pleziervaart kunt u met elkaar praten, terwijl u door het Amsterdamse havengebied wordt rondgeleid. Bij veel cruises en pleziervaarten zal er tijdens de rondvaart meer informatie worden gegeven over de verschillende uitzichten die u vanaf de cruise of pleziervaart heeft.

Nog leuker is het wanneer u een cruise of pleziervaart combineert met een fiets- of wandeltocht door het gebied. Of ga bijvoorbeeld heerlijk uiteten in het Amsterdamse havengebied, als u de cruise of pleziervaart gehad heeft. Er zijn verschillende leuke restaurantjes en barretjes in het gebied te vinden om de dag mee af te sluiten.